Nov 6, 2010

Jalinan Ukhuwah Di Antara AJKT BKMIP dan Ahli Pahang (ARB).
26/10/2010 jam 3 petang, rombongan barisan AJKT BKMIP mengadakan ziarah ke Imarah pelajar-pelajar tajaan Amanah Raya Bhd (ARB) yang terletak di Rabiatul Adawiyah,
Rubaah. Rombongan yang di sambut mesra oleh seluruh ahli Tajaan Amanah Raya Berhad ini telah menatijahkan rasa kebersamaan di kalangan AJKT BKMIP dan ahli ARB itu sendiri.
Ziarah yang di sertai oleh beberapa orang AJKT BKMIP dan HEWI ini bertujuan mengeratkan lagi hubungan silaturrahim di antara barisan kepimpinan BKMIP dan ahli BKMIP yang tinggal di imarah ARB tersebut. Selain itu juga , barisan kepimpinan BKMIP dan ahli Pahang yang berada di sana dapat berkongsi pendapat dan masaalah yang berlaku di kalangan ahli BKMIP sendiri khususnya, bagi membatu BKMIP dalam menjalankan tanggungjawab untuk sentiasa menjaga kebajikan ahli yang berada di bumi mesir ini.

Mudah-mudahan ziarah yang di lakukan ini akan menatijahkan satu jalinan ukhuwah yang kian teguh di antara barisan AJKT/HEWI BKMIP dan ahli Amanah Raya Bhd (ARB).Timbalan Yang Di Pertua
Badan Kebajikan Mahasiswa/wi Islam Pahang
(BKMIP) sesi 2010/2011

No comments:

Post a Comment

Kami amat mengalu-alukan cadangan dan buah fikiran anda untuk penambahbaikan. Sebarang sumbangan artikel daripada ahli BKMIP amatlah kami hargai.

#BKMIPKeluargaKita