Feb 11, 2011

Krisis Politik Mesir : Terima Kasih Diucapkan Kepada pihak-pihak Yang Terlibat Bagi Membawa Pulang Pelajar-Pelajar yang menuntut Dibumi Mesir

Badan Kebajikan Mahasiswa/wi Islam Pahang mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat didalam segala gerak kerja bagi membawa pulang pelajar-pelajar Malaysia terutamanya pelajar-pelajar Pahang yang menuntut dibumi Mesir, antaranya pihak Kerajaan Malaysia, Kedutaan Malaysia Mesir, TUDM, MAS, Air Asia, , Pengurusan Tabung Haji Jaddah, Badan Pengurus PMRAM dan Pihak Pengurusan Yayasan Pahang Kaherah yang selama ini banyak membantu pelajar-pelajar Pahang dan juga sudi memberikan wang saku kepada pelajar-pelajar Pahang yang bukan tajaan untuk dibelanjakan sepanjang berada di Jaddah. Pelajar-pelajar Pahang yang berada di Jaddah telah mula berlepas pulang ke Malaysia pada 7-9 Feb yang lalu setelah dibawa awal ke Jaddah. Harapan bagi seluruh penuntut Pahang yang menuntut di Mesir, semoga Mesir akan kembali berada didalam keadaan aman dan sejahtera dan juga menjadi harapan bagi seluruh pelajar agar dapat menyambung kembali pembelajaran di Universiti Al-Azhar secepat yang mungkin memandangkan kuliah fasa yang kedua bakal bermula tidak lama lagi.

No comments:

Post a Comment

Kami amat mengalu-alukan cadangan dan buah fikiran anda untuk penambahbaikan. Sebarang sumbangan artikel daripada ahli BKMIP amatlah kami hargai.

#BKMIPKeluargaKita