About

Photobucket

Apr 9, 2011

Majlis Kesyukuran BKMIP Dan Muzakarah Berkelompok Secara Gabungan Mendapat Sambutan Yang Positif Dari Ahli BKMIP
Khamis 7/4/2011- Gotong royong, majlis doa selamat dan muzakarah berkelompok peringkat Pahang BKMIP telah diadakan bagi menzahirkan rasa syukur diatas segala kesulitan yang berjaya diatasi sepanjang krisis politik yang berlaku di Mesir sehingga seluruh pelajar Malaysia yang menuntut di bumi Mesir ini terpaksa dibawa Pulang dan Alhamdulillah kini seluruh pelajar Malaysia dan khususnya pelajar-pelajar Pahang yang menuntut di Mesir telah selamat tiba di Bumi Ambia ini.

Majlis dimulakan dengan gotong royong membersihkan kawasan sekitar Imarah Pahang seterusnya gotong royang bagi menyediakan jamuan untuk majlis doa selamat yang berlangsung di sebelah malamnya.

Muzakarah berkelompok secara gabungan turut berlangsung dengan BKMIP telah menjemput Ustaz Mukri sebagai pengisi pada malam tersebut yang mana seluruh ahli-ahli Usrah BKAN Pahang telah hadir, turut serta beberapa orang wakil Badan Pengurus PMRAM dan sambutannya amat memberangsangkan sekali.

Seluruh ahli Pahang sekali lagi mengucapkan terima kasih kepada Pihak Yayasan Pahang yang perihatin terhadap tanggungjawab mereka untuk menghantar seluruh ahli Pahang yang menuntut di Mesir kembali semula ke Mesir dengan selamatnya.

No comments:

Post a Comment

ASsalammualaikumWarohmatullah... Salam Sejahtera ..
Kami Sentiasa Menunggu Kedatangan Anda Sebagai Follower
Tegar Weblog BKMIP Untuk Sama-Sama Memberi Komen
Yang Terbaik Bagi Persatuan Anak Pahang Malaysia-Mesir
Teruskan Bersama Kami.

[ KENYATAAN YDP | AL-QUDS HAK MILIK UMAT ISLAM ]

[KENYATAAN YDP | AL-QUDS HAK MILIK UMAT ISLAM ] Tragedi tragis yang menimpa umat Islam pada zaman ini adalah apabila pengumuman Presiden...