Jan 25, 2017

UCAPTAMA YDP & TAARUF PIMPINAN SESI 2016/2017

15 November 2016 telah berlangsungnya ucaptama YDP & sesi taaruf pimpinan Badan Kebajikan Mahasiswa/I Islam Pahang (BKMIP) sesi 2016/2017.

 Antara tujuan diadakan adalah untuk memperkenalkan pimpinan Badan Kebajikan Mahasiswa/i Islam sesi 2016/2017.Seterusnya adalah untuk memperdengarkan ucaptama YDP sesi ini dan pembawaan Yang di-Pertua BKMIP kali ini iaitu bercirikan  THAQAFAH , DAKWAH , UKHUWAH dan KEBAJIKAN. Di samping itu,tidak lain tidak bukan adalah untuk merapatkan ukhuwah ahli dan pimpinan itu sendiri.

Seterusnya Yang Di-Pertua Badan Kebajikan Mahasiswa/I Islam Pahang (BKMIP) sesi 2016/2017 turut merasmikan 4 unit bawah Biro/Unit Dakwah BKMIP iaitu Unit Hisbah , Unit Biah Solehah , Unit Bait Muslim dan Jabatan Fasilitator Pahang (JNP).

 Terima kasih yang tidak terhingga kepada ahli yang turut sama hadir dalam majlis ini. Majlis ini diakhiri dengan jamuan ringkas.

" Ilmuan Beriman Tunjang Integrasi Ummah "
" Memurnikan Pemikiran Melestarikan Kesatuan "
#BersamaBersatu

No comments:

Post a Comment

Kami amat mengalu-alukan cadangan dan buah fikiran anda untuk penambahbaikan. Sebarang sumbangan artikel daripada ahli BKMIP amatlah kami hargai.

#BKMIPKeluargaKita