Sep 19, 2017

[ KUNJUNG HORMAT KEPIMPINAN BKMIP KE PEGAWAI ATASE PAHANG ]


KAHERAH | 17 SEPT 2017 , Barisan Kepimpinan JKT/HEWI Badan Kebajikan Mahasiswa/i Islam Pahang sesi 2016/2017 telah mengadakan Kunjung Hormat kepada Pegawai Atase Pendidikan (Pahang) yang baru iaitu Ustaz Syukri Fahmi Bin Bahari untuk kali yang pertama. Pertemuan tersebut telah diadakan di Maktabah Kompleks Indera Mahkota, Hayyu Asyir.

Pertemuan tersebut dimulai dengan Ucapan Yang di-Pertua BKMIP sesi 16/17 Ustaz Syed Muhammad Hazimuddin bin Seyd Hamid selaku pengerusi majlis, kemudian Ucapan Pegawai Atase Ustaz Syukri Fahmi dan Pengenalan diri daripada JKT/HEWI BKMIP sesi 2016/2017.

Pertemuan tersebut bertujuan untuk mengeratkan hubungan silaturrahim dan secara langsung dapat membincangkan permasalahan yang berkaitan antaranya isu keselamatan di Mesir.

Majlis diakhir dengan Penyampaian Cenderahati daripada YDP BKMIP sesi 2016/2017 yang disampaikan oleh Ustaz Syed Muhammad Hazimuddin Bin Seyd Hamid kepada Pegawai Atase Pendidikan (Pahang) dan jamuan ringan. Semoga dengan adanya pertemuan tersebut dapat mengeratkan lagi hubungan antara Kesatuan BKMIP di Mesir dengan Pegawai Atase Pendidikan (Pahang).

"Ilmuan Beriman Tunjang Integrasi Ummah"
"Memurnikan Pemikiran Melestarikan Kesatuan"

#Bersamabersatu


No comments:

Post a Comment

Kami amat mengalu-alukan cadangan dan buah fikiran anda untuk penambahbaikan. Sebarang sumbangan artikel daripada ahli BKMIP amatlah kami hargai.

#BKMIPKeluargaKita