Dec 7, 2017

[ KENYATAAN PENANGGUHAN PROGRAM FASA 1 ]KENYATAAN PENANGGUHAN PROGRAM BADAN KEBAJIKAN MAHASISWA/I ISLAM PAHANG FASA 1

Sesi pengajian fasa pertama bagi 2017/2018 kini berada di dalam tempoh persediaan menuju ke musim peperiksaan. Semua mahasiswa/i sedang bersiap sedia dengan setiap medium yang ada bagi memperolehi kejayaan yang cemerlang dalam peperiksaan.

Sehubungan dengan itu, BKMIP telah memutuskan tarikh 17 Rabiul Awal 1439 bersamaan 6 Disember 2017 adalah tarikh penangguhan bagi sebarang program di peringkat BKMIP dengan pengecualian program yang berbentuk ilmiah, tarbiah dan motivasi sahaja dibenarkan berlangsung. Ini bagi memberi persediaan dan nilai tambah kepada mahasiswa/i dalam menghadapi peperiksaan yang bakal tiba.

Oleh yang demikian, mahasiswa/i perlu memanfaatkan setiap peluang yang ada dan dapat mengoptimumkan serta memberikan sepenuh fokus pada segala usaha bagi memperolehi kejayaan.

Akhirnya,peringkat BKMIP juga mendoakan agar semua mahasiswa/i meraih kejayaan dalam peperiksaan seterusnya berbakti kepada ummah.

“BKMIP Keluarga Kita”
“Memurnikan Pemikiran Melestarikan Kesatuan”

MOHD HARIZ BIN AZIMI
TIMBALAN YANG DI-PERTUA
BKMIP SESI 2017/2018

#BERSAMABERSATU

No comments:

Post a Comment

Kami amat mengalu-alukan cadangan dan buah fikiran anda untuk penambahbaikan. Sebarang sumbangan artikel daripada ahli BKMIP amatlah kami hargai.

#BKMIPKeluargaKita